OPENING ANDRE RIEU SALON VOOR BESLOTEN EVENEMENTEN OP HET VRIJTHOF IN MAASTRICHT

Maastricht Andre Rieu Vrijthof
nieuwe evenementenzaal op het vrijthof

Cocktail Club De Baron heeft er een klein zusje op de eerste etage bij: de André Rieu Salon. Een multifunctionele ruimte vernoemd naar één van de meest succesvolle artiesten ter wereld. Zo schittert dit jaar de naam van Andre Rieu tóch op het Vrijthof ondanks zijn naar 2022 verzette concertreeks. 

Deze nieuwe salon, gelegen boven Cocktail Club De Baron, op de eerste etage van het Groote Sociëteit pand aan het Vrijthof, is per heden officieel geopend. De ruimte, die is voorzien van gigantische raampartijen, is tijdens de tweede horeca lockdown flink opgeknapt: het behang is eraf, het pleisterwerk is bijgewerkt, de lambrisering heeft een fris tintje en een nieuwe bar sprankelt. Een heuse transformatie van niet-exploitabel naar Victoriaans-chic. Een verlengstuk van het sfeertje van beneden, maar dan in een modern jasje. De Andre  Rieu Salon is voorzien van alle hedendaagse gemakken: een eigen bar, aparte sanitaire voorzieningen, beamer met scherm en airco. 

Door de opening van deze gemoderniseerde zaal liggen unieke combinaties voor de hand in bijvoorbeeld de business-to-business markt: boven in de Salon kan men vergaderen in stijl om vervolgens op de begane grond te borrelen in de pracht en praal van De Baron

ode aan Andre Rieu

Waarom dit geheel gerenoveerde gedeelte van De Baron in De Groote Sociëteit de naam van Maastrichts bekendste inwoner heeft gekregen is simpel. Als iemand veel heeft betekend voor de stad Maastricht is het André Rieu wel. Zeker als Vrijthof-ondernemer zit je op de eerste rij van zijn zomeravond concerten. Door deze salon naar hem te benoemen, wil De Baron graag iets terugdoen.
Naast de officiële goedkeuring voor de benoeming van de zaal van ‘Rieu himself’  is een leuke bijkomstigheid dat André Rieu hier, op de hoek van het Vrijthof en het Keizer Karelplein, met zijn Maastricht Salon Orkest in 1978 één van zijn allereerste concerten gegeven heeft.

jouw evenement tot 250 gasten in de andre rieu salon én de baron 

Dit nieuwe stukje van De Baron – met ruimte voor 70 gasten staand en zittend 40 – moet plaats bieden voor onder andere vergaderingen, feestjes, cocktail workshops, besloten diners,  recepties maar ook voor educatieve doeleinden zoals horeca trainingen van Horecare.

Maar ook De Baron is af te huren tot wel 250 gasten voor besloten stijlvolle evenementen, eventueel in combinatie met de Andre Rieu Salon. Het prachtige vintage decor in de Balzaal en de Huiskamer krijg je er dan gewoon bij. 

contact

Geïnteresseerd in de mogelijkheden voor jouw event? Stuur een mail naar info@debaroncocktailclub.nl of bel met + 31(43) 3212887.

vergaderlocatie maastricht