Royal Afternoon Tea – 12.09.21

Welkom in de ROYAL AFTERNOON TEA van De Baron!

In de vorige eeuwen al een ontmoetingsplaats waar Maastricht samen kwam; vandaag een iconische plek met een prachtig zicht op het Vrijthof. De Baron is een unieke cocktailclub die met zowel ‘class’ als ‘classics’ nieuwe geschiedenis schrijft tot in de late uurtjes.

Tijdens de Royal Afternoon Tea kan je rekenen op een culinair festijn dat wordt omlijst door een selectie van uitgelezen theeën en een scala aan oogstrelende hartige en zoete lekkernijen van excellente patissier Robert Uphoff en bakker Kevin van Benthem van SoDelicious. Wie een upgrade wil, kiest voor de Royal Afternoon Tea aangevuld met Hendrick’s Gin of gaat all out met Champagne van Pommery.

Het wordt alleen nog maar beter als je je bevindt in de grandeur van de huiskamer en de balzaal terwijl DJ G-Roam en Dirtbag Jules op de achtergrond heerlijke chill out deuntjes spelen.

De Royal Afternoon Tea vindt plaats op zondag 12 september om 12:30u en om 15:00u. 
Slechts een beperkt aantal plaatsen is beschikbaar en daarom raden wij aan er snel bij te zijn!

De kosten bedragen € 36 per persoon.
Voor € 10 extra combineer je de Royal Afternoon Tea met een frisse Hendrick’s Gin en voor € 15 combineer je de afternoon tea met een heerlijk glas Pommery champagne.

Let op: we kunnen een vegetarische versie aanbieden, maar er kan helaas geen rekening gehouden worden met een voedselallergie of intolerantie.