Mijn verhaal

Zwaar getroffen door de corona crisis zat evenementenlocatie Huiskamer De Groote Sociëteit zonder toekomstperspectief. Maar tijden van onzekerheid vragen om creatieve oplossingen en al snel ontstond het idee om een exclusieve cocktail club op te richten: een corona proof concept, passend in het karakteristieke monumentale pand. Het roer ging definitief om en in slechts 3 weken tijd werd de zaak volledig getransformeerd: van concept en naam tot het meubilair en het menu. Cocktail Club De Baron was geboren!

Kom op visite en geniet van een natje en een droogje in een bijzonder 18e-eeuws decor aan het Vrijthof in Maastricht. Leun achterover in één van de fluwelen fauteuils en vergaap je aan de hoge Victoriaanse plafonds, kroonluchters en ornamenten.

Cocktail Club De Baron is een eerbetoon aan Hobbe Esaias, de Baron van Aylva die leefde tussen 1696 en 1772. Hij was als vooraanstaande militair in de noordelijke Nederlanden van grote invloed op de ontwikkelingen binnen de stad Maastricht en tevens Gouverneur van Maastricht. In 1760 was hij de oprichter van De Groote Sociëteit (La Grande Société de Maestricht), één van de eerste herensociëteiten van Nederland en nog steeds gevestigd in het pand van De Baron.

Klik hier voor meer informatie.