Workshop

Wil je samen met je vrienden een cocktailworkshop bijwonen? Of wil je gewoon opwarmen voor een vrijgezellenfeest, je verjaardag of heb je iets anders te vieren? Heb je een bedrijfsfeest met collega’s en zoek je een unieke invulling?

De Baron is dé cocktailbar van Maastricht gelegen aan het prachtige Vrijthof waar je gezellig met je vrienden en collega’s een cocktailworkshop kan organiseren!

PROGRAMMA
Voordat we beginnen met de workshop ontvangen alle deelnemers een lekker welkomstdrankje. Vervolgens leert één van onze ervaren cocktailshakers op een speelse wijze de kneepjes van het vak en gaan we aan de slag met premium dranken, verse sappen, garnering en fruit. We nemen je mee naar het leven van een bartender en alles wat erbij komt kijken om de lekkerste en mooiste cocktails op tafel te zetten. Onder het motto: “plezier maken en lekker genieten” is er ook aandacht voor de geschiedenis van cocktails, de verschillende technieken die er zijn om een cocktail te maken en houden we de hele workshop interactief ook met een leuke quiz erbij.
Alle cocktails kunnen desgewenst ook in de alcoholvrije variant worden gemaakt.

Na afloop is er natuurlijk de mogelijkheid om uitgezakt in één van de gezellige zithoeken plaats te nemen en te genieten van al dat lekkers dat De Baron aan te bieden heeft.

De duur van de workshop is circa 2 uur en is te boeken vanaf 8 personen. De prijs bedraagt € 40 per deelnemer (+ € 10 in het weekend).

Heb je interesse in een cocktailworkshop of wil je direct een reservering maken? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.

Aanvraagformulier cocktailworkshop